EXTRA SHOW | Meneer Monster – Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+

Zondag 11 februari 2018 | 14.30 uur | Jeugd 2+ | € 12,50*

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol… is een fysieke bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Meneer Monster
Meneer Monster is een jong en fris jeugdtheatergezelschap met een blijvende meerwaarde binnen het Nederlandse jeugdtheater. Ze bewerken internationale jeugd- bestsellers tot volwassen jeugdvoorstellingen met hun oprechte toon en toegankelijkheid. Meneer Monster is cultureel ondernemend en creatief en staat te springen om met hun monsterlijke producties de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. Meneer Monster weet internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud, vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter; energiek, fysiek en vol spelplezier.

BESTEL TICKETS VOOR DE EXTRA SHOW OM 14.30 UUR

Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Stijn Hoes, Jorgen Scholtens of Jan Willem van Beusekom
Eindregie: Henk De Reus
Kostuums en Decor: Anneloes van Assem
Publiciteitsbeeld: Studio Matusiak
Zakelijke leiding: Ben Visser
Scene fotografie: Christiaan Bloem

* prijs exclusief € 1,00 servicekosten