Nasrdin Dchar – DAD

Vrijdag 10 november 2017 | 20.30 uur | Toneel | € 19,50*

Hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd. Het vaderschap is voor Nasrdin ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk die voor hem zijn. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders – al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ‐ gaat hij overdragen op zijn kind?

DAD is een avond met de energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn kind ter wereld laat komen.

DAD is een voorstelling over vaderschap. Over generaties. Over emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over angst. Over liefde!

DAD is zijn meest persoonlijke, urgente en actuele voorstelling tot nu toe. Nasrdin: ‘Mijn bedoeling was om een persoonlijk verhaal te vertellen, over een onderwerp dat mij na aan het hart ligt, op een manier die mensen in hun hoofd én in hun hart zou raken. Met emotie, openhartig en vooral met veel humor. Ik ben er heel trots op dat dat, gezien alle mooie recensies en de overweldigende reacties van mensen die de voorstelling inmiddels hebben gezien, aardig is gelukt!’

DAD van Nasrdin Dchar is geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival van 7 tot en met 17 september in Amsterdam.

BESTEL TICKETS
NIEUW: Jongeren vanaf 12 tot 23 jaar voor € 10,00 naar het theater. Bestel hier je tickets.

Cornald Maas bezocht de voorstelling in Volle Zalen

Recensies
NRC ★★★★
“DAD van Nasrdin Dchar gaat ons allemaal aan.”
Volkskrant ★★★★
“Een liefdevolle, afwisselend grappige en licht melancholische voorstelling, met aandacht voor kleine details naast grote thema’s.” 
De Telegraaf ★★★★
“Dchar spreekt in DAD recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf.”
Scenes ★★★★

* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten