Vriend van Stichting Theater de KunstGreep

Als vriend van Stichting Theater de KunstGreep kunt u het volgende van ons verwachten: U wordt als eerste geïnformeerd over het nieuwe theaterseizoen. U ontvangt de nieuwsbrieven die aan alle bezoekers worden gestuurd eveneens als eerste. U krijgt als eerste de gelegenheid kaarten te bestellen voor voorstellingen die naar verwachting heel goed zullen lopen. Enkele malen per jaar zullen wij een aparte nieuwsbrief sturen aan de vrienden met nieuws, extra informatie en spontane acties. Mogelijk ook zullen wij uw mening vragen over zaken, als programmering, vragen naar uw ervaringen, adviezen.

Vrienden van het theater hebben de gelegenheid om nu al (max. twee kaarten per vriend) voor Youp van ’t Hek te reserveren via tickets@theaterdekunstgreep.nl of via 075-2027966. Er zijn 125 kaarten voor vrienden beschikbaar. De overige kaarten voor Youp van ’t Hek zijn pas op 16 september, 19.00 uur verkrijgbaar aan de kassa van het theater en na 16 september (indien beschikbaar) online te bestellen.

Wij hopen dat u met ons een vriendschapsverdrag wilt sluiten of uw vriendschap in het komende jaar wilt hernieuwen. Maak in dat geval € 25,00 over op NL75RABO0121655911 t.n.v. St. Theater de KunstGreep, o.v.v. Vriend