Vrijwilliger iets voor u?

In het nieuwe theaterseizoen 2017-2018 staan wij garant voor een theaterprogramma dat klinkt als een klok. We hebben het aantal voorstellingen dit jaar uitgebreid. Met veel elan is door een kleine groep mensen veel werk verzet. Wij hebben gedurende de vorige seizoenen de basis gelegd voor de nieuwe start van ons theater in Oostzaan. Ons werk wordt gewaardeerd door het publiek. De groep vrienden en vriendinnen van Theater de KunstGreep groeit. Zij ondersteunen ons materieel en immaterieel. Dat stellen we zeer op prijs. Dit jaar willen wij onze organisatie verder uitbouwen. Een nieuwe uitdaging, waarbij u betrokken kan worden.. Wij willen het aantal vrijwilligers, dat betrokken is bij onze organisatie uitbreiden.

Er zijn tal van taken te verrichten: het inrichten van het Atrium, het begeleiden van de artiesten, het controleren van de kaartjes, de ontvangst van het publiek, de verspreiding van de programmaboekjes, het verspreiden en het plakken van affiches, administratieve klussen, via Radio 9 de luisteraars informeren over ons programma of vindt u het leuk om interviews met artiesten houden? Misschien bent u geïnteresseerd in de sociale media. Er ligt voor ons nog een heel terrein braak om daar handen en voeten aan te geven. Tijdens de open dag kunt u kennis maken met ons en zijn wij bereid om u over onze werkzaamheden te informeren en zijn wij benieuwd naar uw kwaliteiten.

Bent u geïnteresseerd om een bepaalde taak op u te nemen dan kunt u zich wenden tot onze secretaris Nico Bennemeer. Adres: Kerkbuurt 75; T. 075-2027966, nico@theaterdekunstgreep.nl.