14 mei | The Billy Joel Experience

The Billy Joel Experience

Bijgeboekt: The Billy Joel Experience

Zaterdag 14 mei 2022 | 20.15 uur | muziek | € 21,00*
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

Het publiek was zó enthousiast over de prachtige voorstelling van Alexander Broussard over Billy Joel, dat we hem hebben gevraagd om terug te komen mét zijn vijfkoppige band. Dit keer zonder verhalen, maar met al die geweldige hits van Billy Joel. Zijn liedjes behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen.

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘Honesty’ of lekkere Rock & Roll zoals ‘Only the good die young’. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (70+) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Met zijn band ‘003’ bracht Alexander eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk, dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.

Na 5 jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat?

The Billy Joel Experience!

Bezoekers van deze voorstelling keken ook naar De Vertalingen