4 februari | Lisa Ostermann

Lisa Ostermann

Lisa Ostermann – Met z’n allen

Vrijdag 4 februari 2022 | 20.15 uur | Cabaret | € 18,50*
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Tijdens de finalistentour deed zij in dat jaar ook Theater de KunstGreep aan en liet zij overtuigend zien waarom zij het festival gewonnen had.

Nu komt ze terug naar Oostzaan. Haar eerste voorstelling ‘Met z’n allen’ gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt.

Verwacht scherpe grappen en muzikale intermezzo’s waarbij Lisa wordt begeleid door een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa.

Lisa maakt ‘spannend en geestig cabaret,’ aldus de Theaterkrant. Ze ‘kreeg iedereen moeiteloos mee’ (NRC) en heeft ‘een sterke zangstem’ (de Volkskrant). Lisa ‘zette het publiek vanaf de eerste minuut op het verkeerde been’ maar ‘wist ook te ontroeren’ (NRC). ‘Haar veelzijdigheid maakt dat er reikhalzend wordt uitgekeken naar haar volgende programma’ (de Telegraaf).

Lisa schrijft, naast haar eigen materiaal, af en toe grappen voor het TV-programma Dit Was Het Nieuws en sketches voor het Klokhuis, waarin ze ook zelf meespeelt.

Foto Aisha Zeijpveld

www.lisaostermann.nl

Bezoekers van Lisa Ostermann bestelden ook Alex Ploeg