9 december 2023 | Redo, Denden en het Amsterdams Andalusisch Orkest

Redo, Denden en het Amsterdams Andalusisch Orkest | REMLA

Zaterdag 9 december 2023 | 20.30 uur | Dans | € 19,00 * prijs inclusief drankje, exclusief € 1,00 servicekosten

⭐️ MEESLEPENDE DANS VERBINDT WERELDEN MET ELKAAR ⭐️


Zijn onze werelden daadwerkelijk zo verschillend, of hebben we meer gemeen dan gedacht? Die vraag staat centraal in de autobiografische voorstelling REMLA. Gestuwd door muziek van het Amsterdams Andalusisch Orkest gaan dansers Redouan Ait Chitt en Denden Karadeniz – bekend in de wereld van hiphop & breaking – op zoek naar verbinding. Die zoektocht begint met het nemen van een eerste stap, met als uitgangspunt hun roots.

Over de makers:
> Internationaal gerenommeerd breakdancer Redo won in 2019 De Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansprestatie’ en ontving in 2020 een Koninklijke onderscheiding omdat hij veel jongeren, waaronder mensen met een beperking, gestimuleerd heeft om te gaan dansen.

> Denden Karadeniz is bekend van tv-programma’s als The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance en Time To Dance en is artistiek leider van het urban contemporary dansgezelschap Zero Dance Theatre.

> Het Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO) treedt op van Granada tot en met Bagdad en heeft meerdere succesvolle theaterproducties op zijn naam staan, waaronder ZIEL|ROUH, Jihad van Liefde en Hoe Ik Talent Voor Het Leven Kreeg.

Theaterkrant: “Gloedvol dansconcert met mediterrane kleuren”

Op 3 oktober schoof Redo aan bij Kunststof radio om te praten over REMLA. Luister dat hier terug.