Alex Ploeg – EGO

Alex Ploeg

Zaterdag 22-01-2022 | 20.15 uur | Cabaret | € 19,50*
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

Alex Ploeg werd door de Volkskrant gekozen tot hét Comedytalent van 2018, door NRC als één van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium en zijn debuut ‘Ultimatum’ werd genomineerd voor de Neerlands Hoop. Oja en tussendoor bedacht en speelde hij ook nog in het satirische sketchprogramma Klikbeet. Genoeg om flink van naast je schoenen te gaan lopen.

Nu is Alex Ploeg terug met een nieuw theaterprogramma. Harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes komen in hoog tempo op je af. Over het EGO in al zijn vormen. Over de strijd aangaan met jezelf. Het onzekere voor het zekere nemen.  Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend hilarische wijze.

Alex Ploeg was al eerder te zien in Theater de KunstGreep en dat is goed bevallen. Dus hebben wij hem gevraagd terug te komen. En daar krijgen we vast geen spijt van!

Recensies ‘Ultimatum’

****- NRC

‘Een indrukwekkend debuut’

****- De Volkskrant

‘Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar-ie goed in is.’

**** – Trouw

‘Met zijn moeilijk beheersbare brein herinnert Ploeg aan collega’s als Ronald Goedemondt en Wim Helsen, ook meesters in het krankzinnig absurdiseren van alledaagse taferelen.’

http://www.alexploeg.nl/

Foto : Diederick Bulstra Photography