Arnout van den Bossche – Burn Out voor Beginners

Arnout van den Bossche


Arnout van den Bossche – Burn-out voor Beginners

Vrijdag 7 mei 2021 | 20.30 uur | Cabaret | € 19,00*
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

In verband met de maatregelen rond de Corona crisis is de voorstelling van Arnout van den Bossche uitgesteld naar vrijdag 7 mei 2021. Uw kaarten blijven geldig.

Voor zijn show ‘Burn-out voor Beginners’,  haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit en het haantjesgedrag van de managers… Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken. Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken!

‘Burn-out voor Beginners’ loopt al drie seizoenen van uitverkochte zalen in België en Nederland. De filmpjes uit de show leiden een eigen leven online. Zo lokte dat bijna 2 miljoen kijkers op YouTube, Facebook en LinkedIn.

https://arnoutvandenbossche.be/

 

Foto Flip Naudts

Omdat op dit moment nog niet bekend hoeveel bezoekers wij in maart mogen ontvangen, is de kaartverkoop voor deze voorstelling voorlopig stil gelegd. Wij hopen in oktober meer duidelijkheid te hebben. Houd hiervoor het nieuws op deze website in de gaten.