26 november | Arnout van den Bossche

Arnout van den Bossche


Arnout van den Bossche – Burn-out voor Beginners

Vrijdag 26 november 2021 | 20.15 uur | Cabaret | € 19,00*
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

In verband met de maatregelen rond de Corona crisis is de voorstelling van Arnout van den Bossche uitgesteld naar vrijdag 26 november 2021. Uw kaarten blijven geldig. De aanvangstijd wordt nog nader bepaald want is afhankelijk van het aantal bezoekers dat we tegen die tijd mogen ontvangen.

Voor zijn show ‘Burn-out voor Beginners’,  haalt Arnout inspiratie uit zijn vorige leven als ingenieur voor grote bedrijven. Nodeloos lange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit en het haantjesgedrag van de managers… Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken. Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken!

‘Burn-out voor Beginners’ loopt al drie seizoenen van uitverkochte zalen in België en Nederland. De filmpjes uit de show leiden een eigen leven online. Zo lokte dat bijna 2 miljoen kijkers op YouTube, Facebook en LinkedIn.

Foto Flip Naudts

https://arnoutvandenbossche.be/

Omdat op dit moment nog niet bekend hoeveel bezoekers wij in november mogen ontvangen, is de kaartverkoop voor deze voorstelling voorlopig stil gelegd. Als de geplande versoepelingen doorgaan, zullen wij in juni de kaartverkoop weer openstellen. Houd hiervoor het nieuws op deze website in de gaten of schrijf u in voor de Nieuwsbrief.