Bonte Hond – Pak ‘m

Bonte Hond

Zondag 26 april 2020 | 11.00 uur | Jeugd | € 12,50* | Vanaf 3 jaar

In verband met de maatregelen rond de Corona crisis is de voorstelling van Bonte Hond geannuleerd. Wij zijn in overleg met het impresariaat over een vervangende datum. Iedereen die al een kaart gekocht heeft, krijgt hier zo snel mogelijk bericht over. De kaarten blijven geldig. 

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar- aangeren. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken?

Drie “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been, gaat de derde er mee heen. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne en Bugs Bunny op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

PAK’M is de opvolger van de hit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen op het puntje van hun stoel kreeg.

Concept en regie: René Geerlings

* prijs is exclusief € 1,00 servicekosten

BESTEL TICKETS