Corona Maatregelen

Wij informeren u graag over de maatregelen die wij hebben genomen ten aanzien van de Corona-richtlijnen.

Kaartverkoop
In verband met de Corona-richtlijnen is het helaas alleen mogelijk om van te voren te reserveren, door uw kaarten hier te bestellen, te mailen naar tickets@theaterdekunstgreep.nl of te bellen naar 075 202 79 66 (bgg 06-13535223).
De kaartverkoop bij het Wapen van Oostzaan komt tijdelijk te vervallen. Zodra het weer kan, zullen wij dit kaartverkooppunt uiteraard in ere herstellen!

U hoeft niet te testen
Omdat wij geen testbeleid voeren zijn per voorstelling slechts 50 kaarten te koop. Dat is aanzienlijk minder dan normaal, dus wacht niet te lang met kaarten kopen.

Zaalindeling
Bij de meeste voorstellingen zal de zaal er anders uitzien dan u gewend bent. In plaats van de tribune, richten wij de zaal gezellig in met tafeltjes en stoelen. En met de gezellige bloemen die Bloemisterij Van de Pol ter beschikking stelt.Onze medewerkers begeleiden u naar uw stoelen. U zit met z’n tweeën naast elkaar. Komt u met meer personen, dan is er wat ruimte tussen de setjes van 2 stoelen. Maar door de opstelling van de zaal zult u dit niet als ongezellig ervaren.

Gezondheidsklachten?
Heeft u gezondheidsklachten die COVID-19 gerelateerd kunnen zijn, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Wij verzoeken u dringend zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden en in dat geval dus thuis te blijven, zodat u onze medewerkers en andere bezoekers niet in gevaar kunt brengen.

Gewijzigde toegangstijden
Wij werken dit jaar met verschillende toegangstijden. Sommige voorstellingen worden 2x op een avond gespeeld. De toegangstijd vindt u bij de voorstellingsinformatie en op uw ticket.

Aankomst
Om te kunnen waarborgen dat de bezoekers niet te dicht op elkaar komen te staan, gaan we werken met zogenaamde tijdsloten. Een paar dagen voor u naar het theater komt, krijgt u van ons een mail waarin staat tijdens welk tijdslot wij u vragen naar het theater te komen. Op die manier weten we zeker dat niet iedereen tegelijk bij het theater aankomt.

Looproutes
In het theater geldt eenrichtingsverkeer. Dit is duidelijk aangegeven. Wij verzoeken u zich aan deze aangegeven routes te houden. Bent u binnen in het theater en wilt u naar buiten, spreek een medewerker aan (op anderhalve meter afstand). Hij of zij kan u naar een andere uitgang begeleiden.

Garderobe
Er zullen geen garderobes beschikbaar zijn. U wordt verzocht uw jas mee naar binnen te nemen en deze tijdens de voorstelling bij voorkeur onder uw stoel te leggen (hiervoor stellen wij bakken beschikbaar, zodat uw jas schoon blijft).

Horeca
Voor u de zaal betreedt, kunt u uw drankje (inbegrepen in de ticketprijs) ophalen bij de bar, bovenaan de trap. U mag de drankjes mee de zaal in nemen!

Kaartcontrole
Kaartcontrole zal plaatsvinden met inachtneming van de anderhalve meter.

Wij realiseren ons dat uw avondje uit in ons theater er anders uit ziet dan u van ons gewend bent. Wij hopen u volgend seizoen weer met de gebruikelijke gastvrijheid te mogen ontvangen.

Op de hoogte blijven met tips, nieuwtjes en ticketalerts?  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Foto Aart Ruyter