Pierre Bokma/Peter Blok – Een man een man

Een man een man

Zaterdag 27 maart 2020 | 19.15 uur | cabaret | € 29,50*
Zaterdag 27 maart 2020 | 21.30 uur | cabaret | € 29,50*
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

EEN MAN EEN MAN is een komedie van Kees Prins en Roel Bloemen over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. De hoofdrollen worden gespeeld door Pierre Bokma en Peter Blok .

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging.
Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

De pers over deze komedie:

‘De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van dit stuk, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling.’ – Theaterkrant, ****

‘Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen’ – Het Parool

Regie Kees Prins
Tekst Kees Prins en Roel Bloemen.
Spel Pierre Bokma, Peter Blok en Jennifer Welts

Fotograaf: Piek e.a.

https://www.hummelinckstuurman.nl/voorstelling/Eenmaneenman_pierrebokmapeterblok

Indien u kaarten bestelt voor meer dan 2 personen in 1 bestelling, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Is dit niet het geval, verzoeken wij u 2 bestellingen te plaatsen.