10 februari | Kieran Goss & Annie Kinsella

Kieran Goss & Annie Kinsella

Kieran Goss & Annie Kinsella – ‘Oh, the starlings’

 

Donderdag 10 februari 2022 | 20.15 uur | Muziek | € 20,00*
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

De doorgewinterde songwriter Kieran Goss en zangeres Annie Kinsella brachten hun eerste officiële duoalbum “Oh The Starlings” uit en presenteren het tijdens een uitgebreide Europese tour.

Kieran Goss is een van Ierland’s meest geliefde performers. Maar ook als songwriter doet hij het goed: zo werden zijn songs al opgenomen door Rodney Crowell, Mary Black en Ilse Delange. Samen met zangeres/artieste Annie Kinsella, die hem op zijn meest recente tours vaak vergezelde op het podium, heeft hij hun publiek betoverd met hun live optredens en ontvingen ze zeer lovende kritieken.

Time Out magazine schreef:

‘Individually they are both talented singers but when they sing together, the audience are  enchanted…. The harmonies, the chemistry…. Simply mesmerising’

Met liedjes, verhalen en wonderschone harmonieën transporteren ze de luisteraar naar een andere wereld. Dit is muziek uit het hart en een show die je zowel laat lachen als laat huilen. Kortom, een show die je raakt in zijn oprechte schoonheid. Een show om niet te missen.

Sinds vorig seizoen neemt Theater de KunstGreep diverse shows van zowel Nederlandse als buitenlandse singer/songwriters op in het programma. De komst van dit Ierse duo zal velen verrassen en aanspreken!

http://kierangoss.com/

 


Bezoekers van deze voorstelling kochten ook kaarten voor Martyn Joseph