New Cool Collective Acoustic

De achtkoppige, altijd goedgeklede band New Cool Collective (NCC) vierde afgelopen jaar zijn 25-jarig jubileum. Dit feest werd in het najaar voortgezet met de release van hun twintigste album en een uitgebreide clubtour. Het collectief toerde al over de hele wereld en won vele awards. Met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo weten de bandleden iedereen aan te steken.

Op het spiksplinternieuwe album weet de band het tempo nóg meer op te voeren! Speciaal voor deze gelegenheid spelen ze akoestisch.

New Cool Collective bestaat uit saxofonist Benjamin Herman, gitarist Rory Ronde, drummer Joost Kroon, percussionisten Frank van Dok en Jos de Haas, toetsenist Willem Friede, bassist Leslie Lopez en trompettist David Rockefeller.

Thuis Theater is een initiatief van het Rietveld Theater, met wie wij graag een samenwerking zijn aangegaan. Want wij missen jullie. En wij missen de artiesten. Voor 30 man publiek open gaan is geen optie voor ons. Maar we willen u wel graag mooie voorstellingen laten zien. Vandaar dus dit mooie concert.

Duur is het niet. Een kaartje kost slechts € 11,00 per persoon. Kijkt u met meerdere mensen tegelijk? Dan koopt u voor € 16,00 euro een kaartje voor de hele huiskamer.

Heeft u deze voorstelling gemist? Terugkijken kan!
Kaartverkoop op https://www.rietveldtheater.nl/terugkijken-thuis-theater/

Vrijdag 26 juni 2020 | 20.30 uur | Muziek| ThuisTheater | v.a. € 11,00*

* Voor uw drankje en hapje moet u dit keer zelf zorgen……