24 September | Percossa

Percossa - Unplugged

Percossa – Unplugged (try-out)

Verplaatst| Vrijdag 24 september 2021| 20.15 uur | Muziek | € 21,00*
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

Dit betreft de inmiddels 3x verplaatste voorstelling van 23 mei 2020, 13 maart 2021 en 27 mei 2021. Uw kaarten blijven geldig. Let op: gewijzigde aanvangstijd!

Hooggeëerd publiek! Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘Rebels of Rhythm’ van Percossa. En in deze PROEFvoorstelling ‘Unplugged’ gaan ze terug naar de essentie van dit alles. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien; u mag het zeggen! Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante meter en kom oog in oog te staan met de mannen van Percossa! Niet voor niets is de groep wederom uitgeroepen tot ‘Best Percussiongroup Benelux’.

De pers over Percossa:
***** “Een roller coaster van diverse soorten muziek, met veel humor en stil zitten is echt onmogelijk.”
***** “Hoog niveau muziektheater van internationale allure.”
**** ”De vier percussionisten van Percossa kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen.”
**** “Nu staan ze in het theater aan de top. Maar de bravoure van ‘alles is muziek’ proef je nog steeds.”

Foto: Boy Hazes

https://percossa.nl/

Omdat op dit moment nog niet bekend hoeveel bezoekers wij in september mogen ontvangen, is de kaartverkoop voor Percossa – Unplugged voorlopig stil gelegd. Wij hopen half juni 2021 meer duidelijkheid te hebben. Houd hiervoor het nieuws op deze website in de gaten of schrijf u in de voor de Nieuwsbrief.