Percossa – Unplugged

Percossa - Unplugged

Percossa – Unplugged

Zaterdag 13 maart 2021 | 20.30 uur | Muziek | € 21,00*
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

In verband met de maatregelen rond de Corona crisis is de voorstelling van Percossa – Unplugged verplaatst naar zaterdag 13 maart 2021. De kaarten blijven geldig.

Hooggeëerd publiek! Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘Rebels of Rhythm’ van Percossa. En in deze PROEFvoorstelling ‘Unplugged’ gaan ze terug naar de essentie van dit alles. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien; u mag het zeggen! Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante meter en kom oog in oog te staan met de mannen van Percossa! Niet voor niets is de groep uitgeroepen tot ‘Best Percussiongroup Benelux’.

Beeld Rob van Römer

https://percossa.nl/

Omdat op dit moment nog niet bekend hoeveel bezoekers wij in maart mogen ontvangen, is de kaartverkoop voor Percossa – Unplugged voorlopig stil gelegd. Wij hopen in oktober meer duidelijkheid te hebben. Houd hiervoor het nieuws op deze website in de gaten