Thuis Theater

Thuis Theater

We zijn gestart met “Thuis Theater”. Want wij missen jullie. En wij missen de artiesten.

Vandaar dus “Thuis Theater”. Een initiatief van het Rietveld Theater, waar wij graag bij aansluiten, om artiesten te helpen de corona-crisis door te komen. En u!

Onze eerste levensbehoeften bestaan niet alleen uit water, brood en wc-papier. Ook de interne mens dient gevoed te worden met schurende humor, hartverscheurende melodieën en een verfrissende kijk op de werkelijkheid. En daarom bieden wij onze vaste bezoekers én andere theaterliefhebbers theater op de thuisbuis.

Vorige week heeft u kunnen kijken naar Klaas Prins en Spinvis. Heeft u deze voorstellingen gemist? Geen nood, ze staan nog een hele week online op https://www.rietveldtheater.nl/terugkijken-thuis-theater/!

A.s. donderdag kunt u genieten van Hun (28 mei 2020, 20.30 uur). Duur is het niet: vanaf € 5,00 per voorstelling!

Voor kaartverkoop ga naar ons programma.

***
Let op: vul in dat u uw kaartje koopt via Theater de KunstGreep. Zo steunt u niet alleen de artiesten, maar ook ons theater!

***

Kunt u niet op de genoemde datum? Dat is niet erg, want de voorstelling blijft 2 weken online staan!

Natuurlijk zijn wij druk bezig achter de schermen om zo goed en kwaad
als het gaat een nieuw seizoen voor te bereiden. Alles is nog onzeker,
dus we kunnen nog geen programma bekend maken. Bovendien zijn we een draaiboek aan het opstellen om ons theater aan te kunnen passen aan de anderhalvemetersamenleving. Maar tot die tijd: Thuis Theater. Veel
plezier!

Foto Klaas Prins: Joyce Djo
Foto Spinvis & Saartje van Camp: Erik de Jong
Foto Hun: Annemieke van der Togt