2 september | Veldhuis en Kemper

Veldhuis en Kemper

Veldhuis en Kemper – Hou dat Vast (try-out)

 

Donderdag 2 september 2021 | 20.15 uur | Cabaret | € 19,50* 
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

De voorstelling van Veldhuis en Kemper is verplaatst naar donderdag 2 september 2021. De kaarten blijven geldig. 

Een dag voor ze naar Oostzaan zouden komen, werden de eerste Corona maatregelen afgekondigd door de overheid. Een grote teleurstelling voor 261 bezoekers en voor ons, want de voorstelling was uitverkocht. Maar niet getreurd, we zijn er in geslaagd de voorstelling te verplaatsen naar 2 september 2021. Alle kaarthouders zijn geïnformeerd. 

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer. 

Deze uitspraak vormt de basis voor ‘Hou Dat Vast’, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is…

Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus.

Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma ‘Geloof ons nou maar’ waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Algemeen Dagblad     
(over ‘Geloof ons nou maar’) 

“prettige, soms confronterende herkenbaarheid, altijd ingebed in humor”… “het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan.”

Foto Carli Hermès

www.veldhuisenkemper.nl