Veldhuis en Kemper – Hou dat Vast

Veldhuis en Kemper

Veldhuis en Kemper – Hou dat Vast

Vrijdag 3 september 2021 | 20.30 uur | Cabaret | € 19,50* 
* prijs inclusief pauzedrankje, exclusief € 1,00 servicekosten

In verband met de maatregelen rond de Corona crisis is de voorstelling van Veldhuis en Kemper verplaatst naar vrijdag 3 september 2021. De kaarten blijven geldig. 

Een dag voor ze naar Oostzaan zouden komen, werden de eerste Corona maatregelen afgekondigd door de overheid. Een grote teleurstelling voor 261 bezoekers en voor ons, want de voorstelling was uitverkocht. Maar niet getreurd, we zijn er in geslaagd de voorstelling te verplaatsen naar 3 september 2021. Alle kaarthouders zijn geïnformeerd. 

Als er afgelopen tijd iets duidelijk is geworden, dan is het wel dat het niet zozeer belangrijk is wat je vasthoudt, maar wie je vasthoudt. Laat dat nou net een van de thema’s zijn van Hou dat vast, de nieuwe voorstelling van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is twintig jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is?

Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus.
Dat weten ook de bezoekers van de vorige voorstelling Geloof ons nou maar, waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland – de Poelifinario – in de wacht sleepten.
U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

www.veldhuisenkemper.nl

Foto Carli Hermès