Vrijwilliger iets voor u?

Eenendertig sterke voorstellingen dit seizoen in Theater de KunstGreep: daar komt natuurlijk heel wat bij kijken. Met veel elan is daarvoor door een kleine groep mensen veel werk verzet. De groep Vrienden en Vriendinnen van Theater de KunstGreep ondersteunt ons materieel en immaterieel. Dat stellen we zeer op prijs. En dat sterkt ons in ons streven om de organisatie verder uit te bouwen. Maar daarvoor is ook meer menskracht benodigd. Wij willen het aantal vrijwilligers dat betrokken is bij onze organisatie uitbreiden.

Heb je hart voor theater en muziek en wil je graag een bijdrage leveren? Wij hebben verschillende mogelijkheden voor enthousiaste vrijwilligers. Zo zoeken wij bijvoorbeeld gastvrije mensen om de bezoekers van ons theater in een ontspannen sfeer welkom te heten en te begeleiden tijdens een heerlijke avond uit… of ze zo af en toe een genoeglijke theatermiddag te bezorgen bijvoorbeeld.

Maar er zijn ook tal van andere taken te verrichten: het inrichten van het Atrium, het ontvangen en begeleiden van de artiesten en backstage alles op rolletjes laten verlopen, het controleren van de kaartjes, de verspreiding van de programmaboekjes, het verspreiden en het plakken van affiches, administratieve klussen, via Radio 9 de luisteraars informeren over ons programma.

Of misschien vind je het wel leuk om interviews met artiesten te houden of ben je erg thuis op sociale media als Facebook en Twitter en kun je onze publiciteit daarmee versterken. Vind je het fijn om samen te werken, neem je graag zelf initiatief en ben je geïnteresseerd om een van deze taken op je te nemen of heb jij nog aanvullende ideeën op dit gebied, wend je dan tot onze secretaris Nico Bennemeer. Adres: Kerkbuurt 75; 075-2027966, nico@theaterdekunstgreep.nl.