Vrijwilliger iets voor u?

Ook vrijwilliger worden?

Heb je hart voor theater en muziek? Wil je graag helpen een theatervoorstelling mogelijk te maken? Ben jij gastvrij en lijkt het je leuk om de bezoekers van ons theater in een ontspannen sfeer welkom te heten? En ze te begeleiden tijdens een heerlijke avond uit… of ze zo af en toe een genoeglijke theatermiddag te bezorgen?

Of zou je willen helpen om voorafgaande aan de voorstelling de foyer aan te kleden? Heb je er altijd van gedroomd te helpen bij het ontvangen en begeleiden van de artiesten, zodat backstage alles op rolletjes verloopt? Wil je misschien bijdragen aan  de verspreiding van de programmaboekjes en affiches? Of ben jij iemand die zich helemaal thuis voelt in de PR-wereld?

Kortom, wij hebben verschillende mogelijkheden voor enthousiaste vrijwilligers.

Expliciet zijn we op zoek naar een vrijwilliger met een IT-achtergrond, om ons bij te staan bij het technisch onderhoud van de website. Ook iemand met een PR-achtergrond zouden wij graag welkom heten in onze PR-groep.

Bij Theater de KunstGreep zijn wij een hechte groep van gedreven vrijwilligers. Ons motto is vrijwillig is niet vrijblijvend en ons streven is onze bezoekers een geweldige avond of middag uit te bezorgen. Daarbij vergeten we de artiesten niet. Niet voor niets noemen veel artiesten Theater de KunstGreep een heel fijn en gastvrij podium.

Vind je het fijn om samen te werken, neem je graag zelf initiatief en ben je geïnteresseerd om een van deze taken op je te nemen of heb jij nog aanvullende ideeën op dit gebied, wend je dan tot onze vrijwilligers-coördinator Hanneke Syrier