Coronamaatregelen

Wij informeren u graag over de Coronamaatregelen die wij hebben genomen om u een veilig avondje uit te bezorgen.

Kaartverkoop
In verband met de Corona-richtlijnen is het alleen mogelijk om van te voren te reserveren. U kunt uw kaarten hier bestellen, mailen naar tickets@theaterdekunstgreep.nl of bellen naar 075 202 79 66 (bgg 06-13535223).
De kaartverkoop bij het Wapen van Oostzaan komt tijdelijk te vervallen. Zodra het weer kan, zullen wij dit kaartverkooppunt uiteraard in ere herstellen!

Coronatoegangsbewijs
Wij hebben noodgedwongen besloten het advies van de brancheorganisatie VSCD te volgen. Daarom heeft u tot nader order een Coronatoegangsbewijs nodig om de voorstelling bij te wonen. Dit zorgt er wel voor dat wij onze zaal voor 2/3e mogen vullen. Dit is helaas bittere noodzaak. Het is voor geen enkel theater, en dus ook voor ons niet, langer financieel verantwoord om maximaal 75 mensen per voorstelling te ontvangen.

Zaalindeling
Het afgelopen jaar hebben wij de zaal gevuld met tafels en stoelen. Als wij 174 bezoekers mogen ontvangen, is dit niet langer mogelijk dan wel noodzakelijk. Vanaf nu kunt u dus weer plaatsnemen op onze tribune, zodat u op elke plaats goed zicht heeft.

Gezondheidsklachten?
Heeft u gezondheidsklachten die COVID-19 gerelateerd kunnen zijn, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Wij verzoeken u dringend zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden en in dat geval dus thuis te blijven. Zo brengt u onze medewerkers en andere bezoekers niet in gevaar .

Gewijzigde toegangstijden
Met ingang van dit seizoen beginnen de avondvoorstellingen om 20.15 uur.

Looproutes
In het theater geldt eenrichtingsverkeer. Dit is duidelijk aangegeven. Wij verzoeken u zich aan deze aangegeven routes te houden. Bent u binnen in het theater en wilt u naar buiten, spreek een medewerker aan (op anderhalve meter afstand). Hij of zij kan u naar een andere uitgang begeleiden.

Garderobe
Er zullen geen garderobes beschikbaar zijn. U wordt verzocht uw jas mee naar binnen te nemen en deze tijdens de voorstelling bij voorkeur onder uw stoel te leggen. Hiervoor stellen wij bakken beschikbaar, zodat uw jas schoon blijft.

Horeca
Uw pauzedrankje kunt u, zoals vanouds, ophalen in de pauze of, in het geval er geen pauze is, na afloop van de voorstelling.

Kaartcontrole
Kaartcontrole zal plaatsvinden met inachtneming van de anderhalve meter.

Wij verzoeken u, waar mogelijk, binnen het theater rekening te houden met de anderhalve meter Coronamaatregelen.

Op de hoogte blijven met tips, nieuwtjes en ticketalerts?  Meld u aan voor onze nieuwsbrief