Coronamaatregelen

Wij informeren u graag over de Coronamaatregelen die wij hebben genomen om u een veilig avondje uit te bezorgen.

Kaartverkoop
Met ingang van 2 oktober hebben wij op voorstellingsavonden weer een kassa in het theater.
Online kunt uw kaarten hier bestellen. Of u kunt mailen naar tickets@theaterdekunstgreep.nl of bellen naar 075 202 79 66 (bgg 06-13535223).
De kaartverkoop bij het Wapen van Oostzaan komt tijdelijk te vervallen. Zodra het weer kan, zullen wij dit kaartverkooppunt uiteraard in ere herstellen!

Coronatoegangsbewijs
Zoals u niet ontgaan zal zijn, is het sinds 25 september verplicht om een Coronatoegangsbewijs en uw legitimatiebewijs te tonen, als u een theatervoorstelling wilt bij wonen.
Meer informatie vindt u hier.


Gezondheidsklachten?
Heeft u gezondheidsklachten die COVID-19 gerelateerd kunnen zijn, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Wij verzoeken u dringend zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden en in dat geval dus thuis te blijven. Zo brengt u onze medewerkers en andere bezoekers niet in gevaar .

Zaalindeling
Het afgelopen jaar hebben wij de zaal gevuld met tafels en stoelen. Nu wij weer een volle zaal mogen ontvangen, kunt u weer plaatsnemen op onze tribune, zodat u op elke plaats goed zicht heeft.

Gewijzigde toegangstijden
Met ingang van dit seizoen beginnen de avondvoorstellingen om 20.15 uur.

Horeca
Uw pauzedrankje kunt u, zoals vanouds, ophalen in de pauze of, in het geval er geen pauze is, na afloop van de voorstelling.

Kaartcontrole
Kaartcontrole zal plaatsvinden bij de ingang van de theaterzaal.


Op de hoogte blijven met tips, nieuwtjes en ticketalerts?  Meld u aan voor onze nieuwsbrief