Routebeschrijving

Vind uw routebeschrijving naar Theater de KunstGreep met behulp van Google Maps

Met de auto
Routebeschrijving, komend vanuit richting Amsterdam:
Ring A10 vanaf de A1 (Zeeburgertunnel): na de tunnel afslag Oostzanerwerf. Aan het einde van de afslag met de bocht mee naar rechts, richting Oostzaan. Bij de volgende verkeerslichten weer rechts (Kolkweg) en de volgende verkeerslichten links (= Zuideinde). Na ± 700 meter ziet u rechts De KunstGreep. De ingang ligt aan het Kerkplein. U kunt gratis parkeren.

Routebeschrijving, Ring A10 vanaf de A2 (Coentunnel): na de tunnel afslag Zaandam Zuid/Oostzaan. Aan het eind van de afslag linksaf. Bij de verkeerslichten links (= Zuideinde). Na ± 700 meter ziet u rechts De KunstGreep. De ingang ligt aan het Kerkplein. U kunt gratis parkeren.

Routebeschrijving, komend vanuit richting Zaanstad/Hoorn/Alkmaar:
Via de A7/A9 naar de A8 richting Amsterdam, afslag Oostzaan, einde van de afslag linksaf, onder de snelweg door en bij het tweede verkeerslicht links (= Zuideinde). Na ± 700 meter ziet u rechts De KunstGreep. De ingang ligt aan het Kerkplein. U kunt gratis parkeren.

Openbaar vervoer
U kunt vanaf Zaandam Station of Amsterdam Noord met bus 111 naar Theater de KunstGreep reizen. Stap uit bij halte De KunstGreep Oostzaan. De ingang ligt aan het Kerkplein. Kijk voor een gedetailleerde OV-reisbeschrijving op de website 9292.nl.