Huisregels

Huisregels. Handig om even door te lezen voor u naar het theater komt!

Na aanvang geen toegang
Wij verzoeken u om op tijd te komen. Na aanvang van de voorstelling kunt u de theaterzaal niet meer betreden, omdat dat de artiesten en het publiek te veel stoort. Soms is er een pauze, dan kunnen we u indien gewenst alsnog binnen laten. Er wordt geen restitutie verleend.

Tijdens de voorstelling
In de theaterzaal is het niet toegestaan om te eten, te snoepen en te drinken. Glaswerk en kopjes mogen niet mee de zaal in. Zet voor een ongestoorde voorstelling altijd uw mobiele telefoon helemaal uit. Zelfs met een stil alarm kunt u apparatuur zoals zendermicrofoons storen. Foto-, film-, en geluidsopnamen maken is verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden; het optredende gezelschap of artiest. Heeft u toestemming zorgt u er dan voor dat het toestel niet flitst.

Roken
Theater de KunstGreep valt als theater onder de tabakswet, waarin regels zijn opgenomen met betrekking tot roken in openbare ruimten. Roken is daarom niet toegestaan.

Garderobe
Er zijn twee garderobes beschikbaar. De garderobes zijn niet bewaakt en Stichting Theater de KunstGreep is niet aansprakelijk voor eventueel verlies van uw eigendom.