Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet
Via deze website kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen op tickets-theater-de-kunstgreep. De kaartverkoop voor vrienden start ca 1-8-2020; de reguliere kaartverkoop start 15-8-2020. Dit betreft de voorstellingen voor de periode september t/m december 2020. Voor de voorstellingen vanaf 1-1-2021 start de kaartverkoop zodra er meer duidelijkheid is over de situatie rondom COVID-19.

Stichting Theater de KunstGreep maakt gebruik van het e-ticketing systeem van Active Tickets. Hiermee kunt u op een snelle, simpele en vooral veilige manier kaarten online bestellen. Via het online betalingssysteem kunt u tickets bestellen en afrekenen.

In een paar simpele stappen meldt u zich aan en binnen enkele minuten is uw bestelling voltooid. Nadat u uw tickets hebt besteld, ontvangt u van Active Tickets een e-mail. Vervolgens kunt u de bijgevoegde E-Tickets, voorzien van een unieke barcode, op uw telefoon laten zien bij de kaartcontrole. Hiermee krijgt u eenvoudig en snel toegang. Uiteraard is het ook mogelijk de E-tickets zelf uit te printen en mee te nemen naar de voorstelling.

Telefonische kaartverkoop
075 202 79 66 (normaal tarief)

Externe kaartverkooppunten
Als gevolg van de maatregelen van de overheid ter bestrijding van Corona is het helaas tijdelijk niet mogelijk uw kaarten te bestellen via het Wapen van Oostzaan. Wij gaan er voorlopig vanuit dat het vanaf januari 2021 weer mogelijk is daar uw kaarten te kopen.


Kaartverkoop in het theater 
Als gevolg van de maatregelen van de overheid ter bestrijding van Corona is het helaas tijdelijk niet mogelijk uw kaarten aan de kassa te kopen. Wij gaan er voorlopig vanuit dat het vanaf januari 2021 weer mogelijk is daar uw kaarten te kopen.


Servicekosten
Theater de KunstGreep hanteert € 1,00 servicekosten per kaartje, ongeacht welk verkoopkanaal gebruikt wordt.

Weet waar je koopt
Als je een entree ticket gaat kopen, klik dan niet meteen op de eerste aanbieder die je bij Google vindt, maar ga altijd naar deze website of die van de artiest. Kaarten die gekocht zijn via de niet-officiële kanalen zijn meestal fors duurder en in sommige gevallen niet eens geldig.

Meer informatie vind je op http://www.weetwaarjekoopt.nl