Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet
Via deze website kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen op tickets-theater-de-kunstgreep

Stichting Theater de KunstGreep maakt gebruik van het e-ticketing systeem van Active Tickets. Hiermee kunt u op een snelle, simpele en vooral veilige manier kaarten online bestellen. Via het online betalingssysteem kunt u tickets bestellen en afrekenen.

In een paar simpele stappen meldt u zich aan en binnen enkele minuten is uw bestelling voltooid. Nadat u uw tickets hebt besteld, ontvangt u van Active Tickets een e-mail. Vervolgens kunt u de bijgevoegde E-Tickets, voorzien van een unieke barcode, op uw telefoon laten zien bij de kaartcontrole. Hiermee krijgt u eenvoudig en snel toegang. Uiteraard is het ook mogelijk de E-tickets zelf uit te printen en mee te nemen naar de voorstelling.

Telefonische kaartverkoop
075 202 79 66 (normaal tarief)

Externe kaartverkooppunten
Als gevolg van de maatregelen van de overheid ter bestrijding van Corona is het helaas tijdelijk niet mogelijk uw kaarten te bestellen via het Wapen van Oostzaan.

Kaartverkoop in het theater 
Vanaf heden is het weer mogelijk uw kaarten aan de kassa te kopen. De kassa is op voorstellingsavonden geopend vanaf een uur voor aanvangstijd. U kunt aan de kassa alleen pinnen.

Servicekosten
Theater de KunstGreep hanteert € 1,00 servicekosten per kaartje, ongeacht welk verkoopkanaal gebruikt wordt.

Weet waar je koopt
Als je een entree ticket gaat kopen, klik dan niet meteen op de eerste aanbieder die je bij Google vindt, maar ga altijd naar deze website of die van de artiest. Kaarten die gekocht zijn via de niet-officiële kanalen zijn meestal fors duurder en in sommige gevallen niet eens geldig.

Meer informatie vind je op http://www.weetwaarjekoopt.nl