Kaartverkoop

Kaartverkoop via internet
Via deze website kunt u 24 uur per dag kaarten bestellen op tickets-theater-de-kunstgreep.

Stichting Theater de KunstGreep maakt gebruik van het e-ticketing systeem van Active Tickets. Hiermee kunt u op een snelle, simpele en vooral veilige manier kaarten online bestellen. Via het online betalingssysteem kunt u tickets bestellen en afrekenen.

In een paar simpele stappen meldt u zich aan en binnen enkele minuten is uw bestelling voltooid. Nadat u uw tickets hebt besteld, ontvangt u van Active Tickets een e-mail. Vervolgens kunt u de bijgevoegde E-Tickets, voorzien van een unieke barcode, op uw telefoon laten zien bij de kaartcontrole. Hiermee krijgt u eenvoudig en snel toegang. Uiteraard is het ook mogelijk de E-tickets zelf uit te printen en mee te nemen naar de voorstelling. 

Telefonische kaartverkoop
075 202 79 66 (normaal tarief)

Externe kaartverkooppunten
Als gevolg van de maatregelen van de overheid ter bestrijding van Corona is het helaas tijdelijk niet mogelijk uw kaarten te bestellen via het Wapen van Oostzaan. Wij gaan ervan uit dat het vanaf januari 2021 weer mogelijk is daar uw kaarten te kopen.

Het Wapen van Oostzaan
 – Kerkbuurt 14 1511 BD Oostzaan.  Telefoon 075 68 441 09. Mailadres info@hetwapenvanoostzaan.nl, Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 11:30 tot 24:00.

Kaartjes kunnen alleen met pin betaald worden.

Kaartverkoop in het theater 
Als gevolg van de maatregelen van de overheid ter bestrijding van Corona is het helaas tijdelijk niet mogelijk uw kaarten aan de kassa te kopen. Wij gaan ervan uit dat het vanaf januari 2021 weer mogelijk is daar uw kaarten te kopen.
Op voorstellingsavonden is de kassa in het theater twee uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Servicekosten
Theater de KunstGreep hanteert € 1,00 servicekosten per kaartje, ongeacht welk verkoopkanaal gebruikt wordt.

Weet waar je koopt
Als je een entree ticket gaat kopen, klik dan niet meteen op de eerste aanbieder die je bij Google vindt, maar ga altijd naar deze website of die van de artiest. Kaarten die gekocht zijn via de niet-officiële kanalen zijn meestal fors duurder en in sommige gevallen niet eens geldig.

Meer informatie vind je op http://www.weetwaarjekoopt.nl